Twee tips tegen de pijn van aambeien

Heb je last van aambeien en doen ze bovendien pijn? Dat is ontzettend vervelend, maar er is gelukkig wat tegen te doen. Je kunt in ieder geval gebruik maken van de volgende twee handige tips, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat de pijn af zal nemen. Je hebt er nauwelijks iets extra’s voor nodig, waardoor je er met onze tips gemakkelijk voor kunt zorgen dat de pijn van je aambeien een stuk dragelijker zal worden.

Tip 1: aardappel

De eerste tip concentreert zich op een aardappel, aangezien die je uitstekend kan helpen. Schil de aardappel en snijd deze in kleine stukjes, ter grootte van je pink. Knip de beide zijkanten mooi glad en bewerk ook de eventueel afgeronde punten. Plaats de verschillende stukjes aardappel in de koelkast in een bak met schoon water, waar ze volledig in kunnen worden ondergedompeld. Dit zorgt ervoor dat ze niet bruin zullen worden. Plaats een stukje aardappel in je rectum nadat je een stoelgang hebt gehad, aangezien deze de pijnlijke symptomen snel af kunnen bouwen. Je kunt er een nieuw stukje instoppen wanneer je deze er op de natuurlijke manier uit hebt gewerkt.

Tip 2: drink water

Het is daarnaast verstandig om voortaan iedere morgen water te drinken, op het moment dat je opstaat. Drink gemiddeld 650 ml water, wat gelijk staat aan ongeveer 2 tot 3 glazen. Door het water te drinken kun je je lichaam als het ware door laten spoelen. Dit is met name ’s ochtends een goed idee, aangezien je de dag op die manier fris kunt beginnen. Je zal merken dat je minder last krijgt op het moment dat je dit een tijdje doet, waardoor je de pijn van aambeien zelf eenvoudig kan verminderen.

Leer over het water

Het is bovendien interessant om meer te leren over het water dat we drinken, aangezien het ons veel meer te bieden heeft dan veel mensen weten. Drink het iedere morgen en ga op zoek naar de geheimen van het water, om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk last zal hebben van de pijn die aambeien kunnen veroorzaken. In onze nieuwsbrief vertellen we je hier regelmatig over, waardoor het abonneren hierop een uitstekende eerste stap is. Meld je direct aan voor de nieuwsbrief en zorg ervoor dat je vanaf nu op een goede manier om kunt gaan met de aambeien waar je last van hebt. 

Laat een reactie achter!