Natuurlijke remedies tegen aambeien

Heb je last van aambeien of merk je dat de druk op de externe of interne aderen rondom de anus oploopt? Dan is het verstandig om er met een van de natuurlijke remedies voor te zorgen dat je hier zo min mogelijk last van zal hebben, of dat je de problemen kunt voorkomen. De kans is groot dat je de aambeien nog niet zal voelen, maar dat het toch van belang is om actie te ondernemen. In onze nieuwsbrief delen we meer natuurlijke remedies, dus schrijf je daar voor in.

Granaatappel en sinaasappel

Probeer bijvoorbeeld eens een granaatappel en een sinaasappel. Dit zijn producten die een aantal genezende werkingen met elkaar combineren, vooral wanneer je ze inneemt in combinatie met zwart zout. Uiteraard maak je gebruik van natuurlijke producten, waardoor dit –bij normale hoeveelheden- niet schadelijk is voor je lichaam.

Melk met mosterdzaad

Het is daarnaast een goed idee om gebruik te maken van melk, gemengd met mosterdzaad. Dit is vooral een goed idee wanneer je te maken hebt met bloedende aambeien. Je bevindt je dan al in een redelijk ver gevorderd stadium, waardoor het daarnaast verstandig is om contact op te nemen met je huisarts. Je kunt hiermee in ieder geval de ergste symptomen tegengaan.

Karnemelk met zout, peper en gember

Heb je onmiddellijk hulp nodig tegen aambeien? Dan is het ook een goed idee om karnemelk met zout te mengen, samen met peper en gember. Dit zijn producten die er samen voor zorgen dat je de vervelende gevolgen van aambeien snel en effectief tegen kunt gaan.

Mangopoeder met een beetje honing

Met mangopoeder met een beetje honing zorg je ervoor dat je de gevolgen op de langere termijn tegen kunt gaan. Neem het mengsel twee keer per dag in en je zal merken dat de aambeien minder worden of zelfs helemaal zullen verdwijnen.

Een simpele banaan

Heb je weinig exotische producten in huis of vind je het lastig om daar aan te komen? Loop dan eens langs de groenteboer of de supermarkt en schaf een banaan aan, aangezien dat ook uitstekend werkt. Je zal merken dat je minder last krijgt van aambeien, op het moment dat je voldoende bananen eet.

Gember met citroensap, munt en honing

Het is tenslotte een goed idee om een mengsel te maken van gember, citroensap, munt en honing. Gebruik een eetlepel gember en een beetje van de rest, om je goed te wapenen tegen de vervelende effecten van aambeien.

Laat een reactie achter!