Het donut ring kussen tegen aambeien

Het donut ring kussen, ken je dat? Indien je lang aan een bureau of een tafel zit is het een goed idee om regelmatig te bewegen. Heb je al last van aambeien of heb je het idee dat je daar last van kunt krijgen? Dan is het een goed idee om eens gebruik te maken van een donut ring kussen. Je zorgt er op die manier bovendien voor dat je minder last krijgt van nekpijn, pijn in de bovenrug en spierkrampen.

We zitten teveel

Wetenschappelijke studies tonen keer op keer aan dat we dagelijks veel te veel zitten, waardoor we last krijgen van een groot aantal ongemakken. De druk op de onderrug zorgt voor problemen, net als de druk op het gebied rondom de anus. Zowel de wervelkolom als dit gebied heeft veel baat bij een verlichting van de druk. Dat is iets waar het donut kussen uitstekend voor kan zorgen.

Druk verlichten

Het is van groot belang om de druk te verlichten die we ervaren op onze onderrug en het gebied rondom de anus. Wanneer je dit niet doet is de kans groot dat de interne of de externe rectale aderen ontstoken raken, waardoor je op termijn last kunt krijgen van aambeien. Wil je dit voorkomen? Zorg er dan voor dat je gebruik maakt van een donut ring kussen. Heb je onlangs een kindje gekregen? Dan is het een uitstekend idee om hier gebruik van te maken. Je zorgt er op die manier namelijk voor dat je lichaam zich op een uitstekende manier kan herstellen.

Voordelen van het donut ring kussen

Het donut ring kussen brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Je kunt daarbij onder andere denken aan de postnatale werking die er vanuit gaat, maar ook aan het verdeling van de druk en het gewicht dat we ervaren op het moment dat we gaan zitten. Uiteraard kun je het donut ring kussen gemakkelijk met je meenemen, waardoor je die zowel thuis, op het werk als onderweg in de auto kunt gebruiken. Wil je de kans op aambeien verminderen of heb je daar al last van en wil je er wat aan doen? Maak er dan gebruik van en abonneer je op onze nieuwsbrief om meer tips toe te kunnen passen. 

Laat een reactie achter!