Gezondheidsdisclaimer

Aambeien.com biedt enkel leefstijladvies en géén medicijnen of supplementen. Voer altijd eerst overleg met je huisarts of specialist over de te volgen aanpak.

Aambeien.com legt de nadruk op meer beweging, gezonde voeding (grotere consumptie van fruit en groenten in de juiste combinaties) en eliminatie van stress. Er zijn bij mij geen bijeffecten van mijn advies bekend anders dan enkele “gebruikelijke” symptomen die een gevolg kunnen zijn van detox en gewichtsverlies: een lichte duizeligheid, slapeloosheid, misselijkheid en tijdelijke afname van energie.

Heb je twijfel bij het volgen van het plan om medische redenen of om één van de bovenstaande mogelijke uitwerkingen, raadpleeg dan ten alle tijde eerst je huisarts of specialist.

De aangeboden informatie op deze site heeft een informerend karakter. Aambeien.com is niet verantwoordelijk voor het zonder doktersadvies wijzigen, behouden, of aanpassen van de leefstijl. De inhoud van deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, mede op basis van de wetenschappelijke onderzoeken die hier worden aangehaald.

Niet iedereen zal dezelfde positieve effecten van het advies ondervinden. Ieder lichaam is namelijk anders.

Mocht je vragen hebben over deze gezondheids disclaimer dan kun je altijd contact opnemen.