Als jouw antwoord op deze vraag “ja” is lees deze pagina dan helemaal door!


Aambeien is een kwaal die vele verschillende, vaak genante klachten met zich mee brengt. Om een aantal voorbeelden hiervan te geven kun je klachten ervaren zoals een pijnlijk en jeukend gevoel rondom de anus, een vervelend opgeblazen en geïrriteerd gevoel in de darm, en ‘vleesachtige’ huid ophopingen rondom de anus.

Deze klachten worden vaak verergerd door het eten dat we eten. Jammer genoeg zijn we ons hier niet altijd even bewust van en eten we dagelijks veel van dit soort producten.

 

Eet jij onderstaande producten ook regelmatig? Test je kennis in deze mini-quiz over aambeien.

A) Koffie

B)
Wit Brood

C)
Suiker

D)
Rood Vlees

 

Benieuwd naar het antwoord? Bekijk dan onderstaande
korte video:

 


 

 

Ik ben sinds 2005 van mijn ernstige aambeien afgekomen en ik zou je hier graag mee willen helpen.

Hierboven kan je je kostenloos inschrijven om tips en informatie te ontvangen om je aambeien te overwinnen en van die pijnlijke symptomen af te komen.

Via deze nieuwsbrief krijg je wekelijks een email met effectieve tips die je direct kunt toepassen om je aambeien onder controle te houden. Deze effectieve tips hebben een gezamenlijk doel; namelijk je
aambeien permanent te stoppen.

 

Klik hier om jezelf kostenloos in te schrijven voor de nieuwsbrief.

 

Hoe herken je aambeien?

Aambeien zijn makkelijk gezegd opgezwollen bloedvaten die zich bevinden in het gebied rondom de anus. Je noemt deze aders ook wel ‘zwellichamen’. Ieder mens heeft deze zwellichamen die voor een reinigende functie zorgen, maar niet iedereen heeft hier last van.

De vraag is dan ook: Wanneer krijg je hier dan wel last van?

Ondanks dat er verschillende (kleine) oorzaken zijn voor aambeien is de meest voorkomende oorzaak een bepaalde druk die op de zwellichamen wordt uit geoefend.

Je moet zwellichamen zien als hele gevoelige en kwetsbare ‘bloedblaasjes’, welke gaan uitzetten wanneer hier teveel druk op komt te staan. De meeste druk wordt dan ook veroorzaakt tijdens een moeizame stoelgang.

Wanneer je een moeizame stoelgang hebt nemen de zwellichamen een grotere positie in deze omgeving in en drukken ook op andere spieren rondom de anus. Dit zorgt voor dat vervelende bedrukkende en opgeblazen gevoel in de onderbuik, darmen en anus.

Wanneer deze zwellichamen klem komen te zitten door de druk laten de dunne vliesjes rondom de zwellichamen los en beginnen ze te lekken. Dit veroorzaakt de vervelende jeuk rond de anus. Dit kan samen met de knel zittende aambei voor vreselijke jeuk zorgen.

Ik heb hier persoonlijk jarenlang last van gehad en opgegeven moment begon het mijn leven te leiden. Na vele jaren last te hebben van pijnlijke aambeien heb ik dit uiteindelijk weten te stoppen.

Zolang je niet precies weet waar je moet beginnen zal het niet gemakkelijk zijn om van je aambeien af te komen. En daar wil ik je graag bij helpen! Zoals je al las kan je hierboven je emailadres achterlaten en meteen mijn eerste email met tips ontvangen en hoe ik er persoonlijk van af ben gekomen.