Aambeien Genezing

Aambeien Genezing

Aambeien genezing; wat helpt nu echt tegen aambeien en hoe weet je waar je echt iets aan hebt? Aambeien (opgezwollen en geïrriteerde bloedblaasjes rondom de anus) kunnen erg vervelende klachten veroorzaken. Vaak hebben mensen met aambeien moeilijke (en vooral intieme) keuzes te maken als het gaat om het kiezen en vinden van een goede aambeien genezing.

Heb jij aambeien en ben je op zoek naar goede informatie hierover en een passende aambeien genezing? Lees dit artikel dan goed door.

Aambeien genezing kiezen

Het kiezen van een juiste aambeien genezing kan er erg veel zorgen met zich mee brengen, om je deze alvast te besparen lees je hieronder de meest gekozen behandelingen tegen aambeien:

  • Aanpassing van eet – en levensstijl in combinatie van preventieve en helende maatregelen
  • Gebruik van (medicinale) aambeien zalf en aambeien zetpillen
  • Laxerende middelen
  • Laten afbinden van de aambeien met elastiekjes (waardoor de aambeien “afsterven”)
  • Aambeien genezing door middel van injecties met speciale vloeistof
  • Chirurgische aambeien genezing ( aambei wordt weggesneden of weggebrand met een laser)

Misschien heb je al het een en ander geprobeerd tegen aambeien of misschien heb je er pas sinds kort last van en ben je op zoek naar een goede aambeien genezing.

Het is hoe dan ook erg belangrijk om te weten wat je aambeien in eerste instantie veroorzaakt, om een permanente aambeien genezing te behalen.

De meest gekozen behandelingen tegen aambeien hebben vaak één groot nadeel en dit is dat deze (in de meeste gevallen) alleen zijn gericht op de aanpak van de bestaande aambeien. Deze worden ‘ter plaatse’ behandeld maar het houdt de groei van nieuwe geïrriteerde aambeien niet tegen.

(*Lees: aambeien zijn opgezwollen zwellichamen/bloedvatenblaasjes)

Waar kun je rekening mee houden bij het kiezen van een aambeien genezing?

Natuurlijk zijn er een aantal factoren die meespelen bij het kiezen van een geschikte behandelingsvorm van jouw aambeien.

Genezing wijzen hangen af van zaken zoals andere meespelende medische aandoeningen die invloed hebben op de vorming van aambeien en bijvoorbeeld je gewicht en medicijn gebruik.

De behandelend arts zal niet alleen kijken naar je medische achtergrond bij het kiezen of voorschrijven van een behandelswijze, maar ook naar je eet en levensstijl.

Naast deze ‘basis’ zaken zal de behandelende arts ook de aambeien bekijken en onderzoeken. Meestal duurt dit onderzoek niet erg lang en kan dit gewoon bij de huisarts worden gedaan.

Mits er geen sprake is van andere bijkomende ziekten zoals darmkanker kan de arts de aambeien poliklinisch behandelen. (Dus niet met ziekenhuis opname, maar gewoon in een speciale kliniek hiervoor).

Deze vooronderzoeken zijn naast het voordeel dat deze snel kunnen worden uitgevoerd wel zeer intiem, waardoor deze als uiterst onprettig kunnen worden ervaren.

De onderzoeken worden uitgevoerd met een speciale kijkbuis, die in de anus wordt ingebracht om de aambeien beter te kunnen onderzoeken.

Op basis van de diagnose die wordt gesteld zal er een passende aambeien genezing worden gekozen. In de meeste gevallen zullen er eerst verlichtende (anti-jeuk) zalven en pillen worden voorgeschreven tegen de ergste klachten. Deze geven een goede (maar tijdelijke) verzachting tegen de pijnlijke klachten.

Een volledige aambeien genezing

Natuurlijk is het gebruik van verlichtende (en anti-jeukende) medicatie niet voldoende om aambeien helemaal te genezen. Er zijn verschillende aambeien behandelingen mogelijk en ieder met zijn eigen voor en na delen.

Het is belangrijk om goed af te wegen wat je wel en niet wilt en wat passend is bij de ernst van jouw aambeien.

Indien je geïnteresseerd bent in meer informatie over een natuurlijke behandeling tegen aambeien kun je jezelf gratis en geheel vrijblijvend inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

Je leert hier stap-voor-stap in hoe je zelf op een natuurlijke manier je aambeien kunt behandelen (in complete privacy) en ook ontvang je regelmatig tips en richtlijnen over hoe je aambeien kunt voorkomen.

Klik hier om de gratis nieuwsbrief vandaag te ontvangen

1 Response to "Aambeien Genezing"