Aambeien Foto

Aambeien foto


Aambeien foto’s zijn niet bepaald smakelijk om te zien, omdat deze voor velen relateren aan intieme en pijnlijke klachten. Maar vaak kan het toch erg handig zijn om eigen klachten te herkennen aan de hand van het zien van een aambeien foto.

Heeft u zelf last van aambeien en bent u op zoek naar een aambeien foto? Dan zit u op deze website goed, hier wordt u alles uitgelegd over de kwaal aambeien en u vind hier de nodige illustrerende aambeien foto’s.

Allereerst; wat zijn aambeien? (zie onderstaande aambeien foto ter illustratie)

Aambeien zijn in feite ophopingen van vocht, slijmvlies en bloedblaasjes die zich normaal gesproken in gezonde staat bevinden in en rondom de anus en darm. Deze zwellichamen zorgen normaal gesproken niet voor problemen en blijven netjes op hun plek.

Op deze aambeien foto zie je de blaasjes in opgezette en geïrriteerde staat, dit noem je dus aambeien. Het ontstaan van deze aambeien begint bij de overlast op de blaasjes, dit gebeurd wanneer er een te hoge druk op de darmen en anus komt te staan. Meer en uitgebreide informatie hierover vind je in het artikel over oorzaken aambeien .

Welke soorten aambeien zijn er?

Aambeien zijn er in verschillende soorten en maten, onder te verdelen in verschillende vormen van ernst. Over het algemeen kun je de zwellichamen in twee verschillende categorieën indelen, namelijk inwendige en uitwendige aambeien.

Het verschil zit hem in waar de zwellichaam zich bevind. Een zwellichaam die zich eerst aan de binnen kant bevind vlak voor de anusspier, (een inwendige aambei) kan uitzakken wanneer deze groter wordt.

Deze kan dan verder opzwellen door de toenemende druk op het rectale gebied en hierdoor gaan uitzakken tot buiten de anus. Wanneer dit gebeurd noem je de geïrriteerde zwellichamen uitwendige aambeien.

-Aambeien foto van (interne) inwendige aambeien:

-Aambeien foto van (externe) uitwendige aambeien:

Waar herken ik deze kwaal aan? (zie de aambeien foto)

Aambeien kunnen verschillende klachten en symptomen met zich mee brengen en afhankelijk van de ernst van deze opgezwollen zwellichamen kunnen de klachten erger en vaker voor komen.

Wil je weten of je last hebt van aambeien of weet je het niet zeker? Neem dan de onderstaande aambeien symptomen door en kijk of je de klachten herkent:

– Jeuk aan de anus
– Vocht rondom de anus
– Rode stulpjes (bultjes) rondom de anus
– Pijn tijdens stoelgang
– Bloedingen tijdens stoelgang
– Zeer moeizame stoelgang (met bloedingen)
– Rectale pijn (bij de anus) bij dagelijkse activiteiten

Meer aambeien foto’s en informatie over aambeien

Wil je meer aambeien foto’s bekijken, lees dan verder op deze website. Niet alleen vind je hier meerdere foto’s van aambeien maar je vind hier ook meer informatie over aambeien zelf en de precieze oorzaken ervan.

Aambeien kunnen zeer lastige en vooral pijnlijke klachten veroorzaken maar gelukkig valt deze kwaal wel goed te behandelen. Denk er echter wel aan dat het belangrijk is om aambeien ook te voorkomen en niet alleen de bestaande aambeien te laten behandelen. Dit voorkomt terugkerende klachten van nieuwe aambeien.

Ben je benieuwd naar een natuurlijke behandeling van aambeien die je zelf makkelijk kunt uitvoeren? Schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief over aambeien en pas de effectieve tips uit de nieuwsbrief vandaag al toe!

Klik hier om jezelf gratis in te schrijven!