Aambeien En Fruit(Sappen) 2/2

fruit sappenGranaatappelsap

Alhoewel granaatappelsap moeilijk te vinden kan zijn, is het toch heel goed om dit in huis te halen. Granaatappel sap heeft namelijk een sterk adstringerend effect, dat de aambeien laat krimpen.

Voor lokale toepassing kun je bijvoorbeeld een watje of wattenbolletje  doordrenken met granaatappelsap en dit een beetje voor de helft van het oppervlak in het rectum duwen zodat de sap zich goed kan verdelen over de anushuid en aambeien. Deze vorm van verlichting zorgt er bij vele mensen al voor dat veel vervelende aambeien symptomen al worden gereduceerd.

Je kunt de sap natuurlijk ook gewoon drinken. In de zomer kun je granaatappel sap vaak krijgen bij de lokale boer maar over het algemeen is deze sap niet erg makkelijk te verkrijgen. Als je een natuurvoedingswinkel in je stad of dorp hebt heb je wel geluk; hier hebben ze het wel heel vaak in het schap liggen. De smaak is een beetje wrang, maar het is makkelijk te drinken. Echter, drink deze sap niet te vaak, want granaatappel sap kan nog wel eens voor maag problemen zorgen.

Sinaasappels en bananen

Eet 2 tot 3 sinaasappels en 2 bananen per dag. Sinaasappels leveren vitamine C, bioflavonoïden, en vezels op. Banaan bevatten veel vezels en mineralen die helpen bij het versterken van weefsel. Bananen kunnen ook worden gestoomd ter aanvulling van een succesvolle aambeien behandeling. Stoom twee (niet helemaal rijpe) bananen met hun schil er nog op totdat ze zacht zijn.

Eet er een in de ochtend en een in de avond. Let wel op bij bananen; sommige mensen krijgen hier juist verstopping door en dit is natuurlijk uit den boze bij aambeien. Indien je bananen zelf niet goed kunt hebben is dit dus absoluut afgeraden!

Aambeien verwijderen op een natuurlijke manier? Zonder pijn en vervelende, gênante ingrijpen? Klik dan hier voor meer informatie! Schrijf je vandaag nog in voor de gratis nieuwsbrief met daarin meer tips over voeding en leefstijl bij aambeien.

Laat een reactie achter!