3 Vaak Gestelde Vragen Over Aambeien Laser Behandelingen

behandeling van aambeienVraag 1: “Zal Ik Mijn Aambeien Chirurgisch Of Met Een Laser Laten Behandelen?”

In een ernstig geval van aambeien, is een operatie meestal aanbevolen door een arts. Er zijn echter meer mensen die laserchirurgie als een perfecte oplossing zien voor hun vervelende aambeien.

Aambeien laserbehandelingen worden meestal ingezet in acute gevallen van aambeien of bij patiënten die al diverse chirurgische aambeien behandelingen hebben ondergaan. Een laserbehandeling is veel preciezer en nauwkeuriger dan veel andere technieken om aambeien te behandelen.

Het genezingsproces dat volgt is ook relatief korter dan bij een chirurgische ingreep en de patiënt voelt zich vaak minder ongemakkelijk, zowel tijdens de procedure als er na.

Vraag 2: “Hoe Gaat Een Aambeien Laser Behandeling In Zijn Werk?”

Een laserstraal wordt gericht op de aambeien waardoor de zenuwen en de kleine bloedvaten worden afgesloten. Dit heeft twee voordelen. Aangezien de zenuwuiteinden dicht worden geschroeid, voelt de patiënt weinig pijn en bovendien heeft de chirurg dankzij de dichtgeschroeide bloedvaten een schonere werkomgeving. Hierdoor kan de chirurg de overgebleven ophopingen erg nauwkeurig weghalen.

Vraag 3: “Kies Ik Voor Een Endoveneuze Aambeien Laserbehandeling Of Hemorrhoïdectomie?”

Er zijn verschillende voordelen voor het kiezen van een aambeien laserbehandeling in plaats van een hemorrhoïdectomie. Een laserbehandeling is pijnloos en effectief. Een ander voordeel is dat je niet lang in het ziekenhuis hoeft te blijven. In feite kan je vaak geholpen worden in het kantoor van een huisarts voor een aambeien laserbehandeling.

Na 10 minuten ben je in staat om weer te vertrekken en je hoeft niet bang te zijn voor lelijke littekens.

Helaas is dit anders bij een chirurgische aambeien behandeling (operatie). Je kan hier ongeveer 3 dagen voor worden opgenomen en herstel kan 2 tot 3 weken duren. Daarnaast is de operatie erg pijnlijk, en is er kans dat je littekens ontstaan.

Het Grote Nadeel Van Aambeien Laserbehandelingen, Chirurgische Ingrepen Of Een Aambeien Operatie

Aambeien hebben zoals je waarschijnlijk al weet een oorzaak. Meestal heeft dit te maken met een combinatie van (slechte) eet- en leef gewoontes, zwangerschap, zwakker aderen of misschien wel ouderdom.

Het nadeel van bovenstaande behandelmogelijkheden is dat de ECHTE oorzaak niet wordt aangepakt. Enkel het verschijnsel wordt behandeld. Daarom heb je helemaal geen zekerheid bij bovenstaande behandelingen omdat de kans erg groot is dat de aambeien terug komen.

Om er dus 100% zeker van te zijn dat je definitief van je vervelende aambeien afkomt is het belangrijk dat je de oorzaak aanpakt. Dit leer je in de nieuwsbrief waarvoor je jezelf helemaal gratis kunt inschrijven. Je ontvangt direct informatie en je blijf uiteraard 100% anoniem. Het inschrijf formulier vind je door op de bovenstaande link te klikken en rechtsboven op deze pagina.

1 Response to "3 Vaak Gestelde Vragen Over Aambeien Laser Behandelingen"

Laat een reactie achter!